LapjesU vindt op onze website niet voor alle producten vaste prijzen. Onze producten worden namelijk in opdracht gemaakt en worden vaak voor een groot deel naar klantenwens aangepast. De gebruikte materialen en de maatvoering kunnen meestal aangepast worden aan uw wensen. Tot slot kunnen in veel gevallen de graveringen naar wens gekozen of aangepast worden. Het zal duidelijk zijn dat de complexiteit, de gebruikte materialen en uiteraard de benodigde uren invloed hebben op de uiteindelijke prijs.

Voor het geheel vrijblijvend opvragen van prijzen en het bestellen van onze producten kunt u het contactformulier gebruiken. Vermeld a.u.b. bij de aanvraag het artikelnummer van het product. U vindt het  bestelnummer onder de naam van het product. Na ontvangst van uw bericht gaan wij via de mail de opties met u doornemen. We maken dan ook afspraken over de levertijd en de prijs.

Verzenden doen wij alleen binnen Nederland en met PostNL. De verzendkosten zijn zoals vermeld op de website van PostNL. Verzendkosten van pakketten zijn afhankelijk van gewicht en omvang. Kleine bestellingen, die door de brievenbus passen, worden door ons verzonden als PostNL brievenbuspakje. Fotonz probeert altijd de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en doet niet aan verpakkingskosten. Zelf ophalen in Arnhem is na het maken van een afspraak ook mogelijk. 

Om onnodig afval te voorkomen en daarmee het milieu te ontzien hergebruiken wij indien mogelijk verpakkingsmateriaal. Immers, een kartonnen doos waarin wij door ons bestelde materialen hebben ontvangen is doorgaans prima geschikt voor een bestelling van een klant.