Ondersteuning en cursussen

CoreldrawFusion 360Wij leveren ondersteuning op maat voor het optimaal gebruiken van uw Epilog laser engraver. Heeft U een vraag over het toepassen van bepaalde materialen, heeft U vragen over of problemen met het bepalen van de juiste bewerkingsparameters voor een materiaal, wilt U een haalbaarheidsonderzoek (laten) doen, Fotonz kan U hier mee helpen. Naast ondersteuning op maat verzorgen wij ook cursussen CorelDraw ontwerpen voor Epilog lasersAutodesk Fusion 360 ontwerpen voor Epilog lasers.

Tijdens deze cursussen leert u de basisbeginselen van ofwel CorelDraw ofwel Fusion 360. De cursussen zijn toegesneden op het maken van een goed 'produceerbaar' ontwerp. Immers, wat er op het scherm leuk uit ziet hoeft niet perse mooi te worden tijdens de laserbewerking. CorelDraw en Fusion 360 zijn tot op zekere hoogte complementair. CorelDraw leent zich primair voor 2D ontwerpen, met een combinatie van lasergraveren en lasersnijden. Fusion 360 is uitermate geschikt voor (gevanceerde) 3D ontwerpen, met parameters kunnen die ontwerpen dan op allerlei formaat worden geschaald en vervolgens met de laser uit plaatmateriaal worden gesneden. Beide pakketen kunnen ook prima in combinatie gebruikt worden.

Welke cursus het best passend is voor Uw situatie bepalen we in overleg. U kunt via ons contactformulier contact leggen. Prijzen, duur en locaties voor deze diensten zijn in overleg.