3d BattlegroundModulaire 3D battleground voor RPG's. Deze modulaire battleground kan keer op keer aangepast worden. Zo kun je diverse avonturen spelen met dezelfde bouwstenen. Voor heel veel speelplezier.Referentier: SPEPR-191006

3d BattlegroundDe modulaire 3D battleground is opgebouwd uit perspex strips die in een massief hardhouten ondergrond geplaatst worden. De rotsen worden naar eigen inzicht om een plastic houder gemodelleerd met behulp van papiermaché. Hoewel dit veel werk lijkt is het goed te doen. De rotsen worden eenvoudig met 2 of 3 inbusboutjes aan de perspex strips gemonteerd en kunnen met behulp van een inbussleutel ook weer verwijderd worden. Op deze wijze is de battleground eenvoudig aan te passen voor een nieuw spel.


LaddersMeer laddersNadat de rotsen gemodeleerd zijn kan de battleground met behulp van ladders aangekleed worden. De ladders maken het mogelijk om van rots naar rots te komen.
KlimopBehalve ladders kunnen ook touwen en klimop toegevoegd worden. De aankleding is met klittenband bevestigd en kan eenvoudig verwijderd en ergens anders weer gemonteerd worden.Touwen
BattlegroundDoor de modulaire opbouw kan deze battleground keer op keer anders opgezet worden voor heel veel sessies plezier. De battleground neemt gedemonteerd weinig plaats in en kan daarmee eenvoudig opgeborgen worden.