{modal url="images/Producten/RPG/CreatureBox2x2Bamboe/CC2x2Bamboe_04.jpg" title="Bergdoos met propeller latch"}Bergdoos met propeller latch{/modal} Doos met vakverdeling en propeller latch (sluiting). De doos kan in diverse materialen en maten geleverd worden. 

Berken uitvoering: Prijs op aanvraag. (artikelnr SPEPR-191109)
Bamboe uitvoering: Prijs op aanvraag. (artikelnr SPEPR-191014)
{modal url="images/Producten/RPG/CreatureBox2x2Bamboe/CC2x2Bamboe_03.jpg" title="Binnenkant doosje"}Binnenkant doosje{/modal}Dit doosje is erg handig om de characters van je campaign in te bewaren. Ook small/medium creatures passen er in.
Er is keus uit verschillende houtsoorten. De afmetingen van de doos zijn aan te passen zodat deze doos ook voor grotere creatures gemaakt kan worden. Ook het aantal dividers in zowel de lengte als de breedte richting kan aangepast worden. Op klantenwens kunnen 1 of 2 zijden gegraveerd worden. De doos op de afbeelding heeft 4 vakjes van ongeveer 35x35x65mm. De buitenmaten van het doosje zijn 90x90x95 mm. De prijs is afhankelijk van het gebruikte materiaal en de gewenste aanpassingen.

{modal url="images/Producten/RPG/CreatureBox2x2Bamboe/CC2x2Bamboe_01.jpg" title="Standaard gravering"}Standaard gravering{/modal}De gravering aan de voorzijde kan in overleg met de klant aangepast worden.
{modal url="images/Producten/RPG/CreatureBox2x2Bamboe/CC2x2Bamboe_05.jpgg" title="Het doosje"}Het doosje{/modal}Het doosje heeft een leuke en praktische propeller latch.Lees hier hoe u onze producten kunt bestellen.
Veel van onze producten zijn gepersonaliseerd en gemaakt van natuurlijke materialen.