Combi Box BerkenBerken combi box met 5 sets Creature Tokens, voor gebruik in Role Playing Games zoals bijvoorbeeld Pathfinder of Dungeons & Dragons. 

Referentie: SPEPR-191018

Binnenzijde doosDe doos heeft een lade waar 5 sets Creature Tokens in passen. Boven de lade zijn 9 vakjes. De linker 3 vakjes zijn geschikt voor Initiative Trackers, in de rechter 6 vakjes kunt u miniaturen kwijt.
Deze doos bevat 5 sets met elk de volgende tokens:
  • 5 * 1 Gargantuan Token Ø 12.5 cm
  • 5 * 1 Huge Token Ø 7.5 cm
  • 5 * 2 Large Tokens Ø 5 cm
  • 5 * 4 Medium Tokens Ø 2.5 cm
  • 5 * 4 Small Tokens Ø 2 cm
De binnenmaten van de vakjes voor de initiative trackers zijn ongeveer 50x40mm. De vakjes voor de miniaturen zijn ongeveer 40x40mm groot. Alle vakjes zijn ongeveer 70 mm hoog.
Combi Box Berken met ladeDe lade is ruim genoeg voor 5 sets. De miniaturen dienen slechts ter illustratie en worden niet meegeleverd.
Standaard graveringStandaard wordt de doos met gravering als hiernaast op de deksel geleverd. Tegen meerprijs zijn ook andere graveringen en teksten mogelijk..De set wordt geleverd met een luxe houten doos met leuke en handige propeller sluiting. Zowel de tokens als de doos zijn gemaakt van Berken multiplex. De doos is ongeveer 15x15 cm groot en 13.5 cm hoog.