Creature & Characters combi box met 3 tokens sets, in bamboe

Category: Dungeons & Dragons
Combi Box Bamboe Creature token set met 3  tokens sets, te gebruiken bij Role Playing Games zoals bijvoorbeeld Pathfinder of Dungeons & Dragons. 

Artikelnr: SPEPR-190601
Prijs: €79.95
Binnenzijde doosDe doos heeft een lade waar 5 sets Creature Tokens in passen. Boven de lade zijn 9 vakjes. De linker 3 vakjes zijn geschikt voor Initiative Trackers, in de rechter 6 vakjes kunt u miniaturen opbergen. Deze doos wordt gelevered met 3 token sets, met elk de volgende tokens:
  • 3 * 1 Gargantuan Token Ø 12.5 cm
  • 3 * 1 Huge Token Ø 7.5 cm
  • 3 * 2 Large Tokens Ø 5 cm
  • 3 * 4 Medium Tokens Ø 2.5 cm
  • 3 * 4 Small Tokens Ø 2 cm
De binnenmaten van de vakjes voor de initiative trackers zijn ongeveer 50x40mm. De vakjes voor de miniaturen zijn ongeveer 40x40mm groot. Alle vakjes zijn ongeveer 70 mm hoog. De voorbeeldset initiative trackers krijgt u als pdf via de mail. U kunt deze printen, lamineren en uitknippen. Lekker makkelijk.
Combi Box Bamboe met ladeDe lade is ruim genoeg voor 5 sets. Deze combinatie wordt met 3 sets geleverd. U kunt extra sets bijbestellen. De miniaturen dienen slechts ter illustratie en worden niet meegeleverd.
Standaard graveringStandaard wordt de doos met een gravering als hiernaast op de deksel geleverd. Tegen meerprijs zijn andere graveringen en teksten mogelijk.
Doos met propeller sluitingDe set wordt geleverd met een luxe houten doos met leuke en handige propeller sluiting. Zowel de tokens als de doos zijn gemaakt van ongelakt bamboe. De doos is ongeveer 15x15 cm, en 13.5 cm hoog.


Lees hier hoe u onze producten kunt bestellen.
Veel van onze producten zijn gepersonaliseerd en gemaakt van natuurlijke materialen.