KerstgroetDeze leuke kerstgroet kan met de post verstuurd worden. De kerstgroet kan in meerdere materialen geleverd worden. De stukjes kunnen uit de plaat gedrukt worden. De 6 delen vormen samen een kubus met een oogje zodat deze opgehangen kan worden.

Referentie: SPEPR-191107

KerstgroetHiernaast ziet u de kerstgroet in een bamboe en een berken uitvoering. Er zijn meer mogelijkheden zoals notenhout of populier. Een en ander hangt wel van de beschikbaarheid van de materialen af. Naast hout kan ook perspex als materiaal gebruikt worden.

Persoonlijke boodschapNatuurlijk kunt u ook een persoonlijke boodschap bedenken voor uw kaart zoals hiernaast. De kubusjes kunnen 3-6 cm groot zijn. Hoe groter de kubus hoe meer mogelijkheden voor graveren.
KerstdoosjeU kunt natuurlijk ook een aantal kubusjes bestellen, leuk voor in de kerstboom.
KerstgroetOp de kerstgroet is ruimte voor het graveren van een kleine tekst. Deze tekst bepalen we in overleg met de klant. 

De prijs van deze leuke kerstgroet is afhankelijk van het bestelde aantal, het materiaal en het gewenste formaat. Indien u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.