FotonzWij zijn een klein bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en maken van met een computergestuurde lasermachine gegraveerde en gesneden artikelen. Wij specialiseren ons in gepersonaliseerde stoffen en houten kados. Producten kunnen bestaan uit allerlei materialen zoals hout, bamboe, acryl (Perspex), leer, karton, geanodiseerd aluminium, glas etc. Andere producten zijn gepersonaliseerde standaard ontwerpen, denk hierbij aan een sleutelhanger. Ook kunnen we 3D printing verzorgen.


Creature TokensVeel van onze producten worden op klantenspecificatie ontworpen en gemaakt. Op onze website staat een verscheidenheid aan producten. Zo zijn er producten voor Role Playing Games, zoals Pathfinder en Dungeons & Dragons. Denk hierbij aan  DM-screens, Creatures en Creature Tokens,, Dicebags, en Battlegrounds. Ook zijn er opbergdozen voor de speelkaarten van bordspelen zoals Magic. Een ander genre zijn artikelen voor gebruik door zendamateurs. Omdat we een klein bedrijf zijn en met eigen ontwerpen werken, zijn we erg flexibel. Ons portfolio geeft een indruk van de producten die we kunnen maken. Tot slot verzorgen we op basis van maatwerk adviezen en cursussen om zelf ontwerpen te maken t.b.v. productie op laser engravers / cutters.

 

DutchPainterFotonz is ontstaan uit een combinatie van 2 hobbies, Dungeons & Dragons en dingen maken. We hebben al jaren een gratis website over tekenen en schilderen, DutchPainter.nl. Fotonz is daarmee een prima volgende stap. Sinds 2021 is de website DutchPainter samengevoegd met de Fotonz website.

 

FotonzWe kunnen niet full-time aan onze producten werken, dus bulk opdrachten kunnen we niet aan. Onze kracht zit in de eigen ontwerpen en de flexibiliteit. Juist omdat we een klein bedrijf zijn en met eigen ontwerpen werken, zijn we erg flexibel en zijn aanpassingen en het realiseren van eigen ideeen doorgaans prima mogelijk. Kijk rustig rond op onze site, er komen geregeld nieuwe producten bij. Heeft u een vraag aarzel dan niet om via email contact met ons op te nemen.